Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor het beroep van licht- en geluidstechnicus kunnen wij alleen verzekeren bij de Goudse.

De gekozen hoedanigheid licht- en geluidstechnicus heeft standaard de clausule “Uitsluiting Montagewerkzaamheden” en heeft de mantel Aansprakelijkheid Zakelijke dienstverlening.

Niet gedekt is de aansprakelijkheid voor schade in verband met (ver)bouw-, installatie-, montage- en andere werkzaamheden waarvoor specialistische kennis vereist is. Wel gedekt is de aansprakelijkheid voor schade in verband met lichte, eenvoudige en niet gevaarlijke montage-, installatie en decoratiewerkzaamheden.

Hiermee wordt aangegeven (bedoeld) dat de Goudse geen electrotechnisch installatiebedrijf verzekeren (bouw), maar uitsluitend iemand die de knoppen en licht regelt en bijvoorbeeld de stekkers op de juiste plek zet.