Afhankelijk van je wensen kan je de volgende onderdelen in de garageverzekering opnemen:

 

Aansprakelijkheidsverzekering Bedrijven

Schade die je veroorzaakt aan iemand anders of aan de spullen van iemand anders. Je dient hiervoor wel aansprakelijk te zijn.

 

Dekking voor schade aan voertuigen van klanten

Schade aan auto’s die je klanten aan je bedrijf hebben toevertrouwd voor reparatie of onderhoud.

 

Aansprakelijkheidsverzekering voor motorrijtuigen (WAM)

Een WA-verzekering is voor iedere eigenaar van een auto wettelijk verplicht. Met de Autoverzekering voor Bedrijven wordt er voldaan aan deze wettelijke verplichting.

 

Rechtsbijstandverzekering voor motorrijtuigen

Deskundige hulp bij het verhalen van schade aan je bedrijfsauto’s en aanhangwagens. Deze verzekering is ook van toepassing bij juridische geschillen over andere kwesties, zoals aankoop, onderhoud of reparatie.

 

Cascodekking

Schade aan eigen voertuigen en voertuigen die je verkoopt namens een fabrikant of importeur (consignatie).

 

Branddekking

De Garageverzekering biedt geen branddekking voor de handelsvoorraad motorrijtuigen. De Brandverzekering dekt dit risico wel. Hiervoor kan je indien gewenst een aparte verzekering afsluiten. We kunnen dan ook eventuele inventaris en voorraad/gereedschappen hierin meenemen.

 

Wat hebben wij van je nodig?

Wat voor ons van belang is, is het verzekerde bedrag (de totale waarde). Staan de auto’s binnen of buiten achter een hekwerk ? Wat voor soort beveiliging is er aanwezig? Ook hebben we dan informatie over het pand nodig (bouwaard/ligging/evt. overige bedrijven in pand). Zonder deze informatie kunnen wij geen passende offerte opmaken. 


Wij verzoeken je bijgaand aanvraagformulier in te vullen, zodra wij deze ontvangen hebben sturen wij je een passende offerte.