Geregeld ontvangen wij aanvragen van maatschappelijk werkers voor verschillende bedrijfsverzekeringen. Maatschappelijk werkers kunnen hele verschillende werkzaamheden hebben. Dit kan variëren van een luisterend oor tot iemand die eigenlijk een volledig gezin begeleidt. Ze kunnen een rol spelen in een arbeidsproces van hun klanten, kunnen hulp bieden bij financiën en administratie etc. Hierom kan het, afhankelijk van de werkzaamheden, nodig zijn een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. 


Omdat wij zoveel verschillende aanvragen ontvangen van maatschappelijk werkers hebben wij uitgezocht wanneer jij als maatschappelijk werker wel of geen beroepsaansprakelijkheidsverzekering nodig hebt. Naar aanleiding hiervan hebben wij een korte vragenlijst samengesteld naar aanleiding waarvan wij jou juist kunnen adviseren. 

De volgende vragen zijn van belang bij het bepalen of een beroepsaansprakelijkheidsverzekering nodig is of niet:

  • Wat zijn jouw precieze activiteiten?
  • Wat is jouw opleidingsachtergrond?
  • wat is jouw werkervaring, voor alle volledigheid ontvangen wij graag jouw CV?

Wanneer uit de volgende vragen blijkt dat jij een beroepsaansprakelijkheidsverzekering nodig hebt hebben wij een aantal werkdagen nodig om een offerte voor jou te kunnen maken. Wanneer jij enkel een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering nodig hebt kunnen wij direct een offerte voor jou opstellen